Sertifisert suksess

Lys og Varme AS setter standarden

Vi leverer kvalitet og kompetanse

Lys og Varme AS kan vise til flere ulike sertifiseringer som demonstrerer vår bedrifts kompetanse, kvalitet, og engasjement for å levere profesjonelle tjenester og ivareta miljøet.

Sertifiseringer og godkjenninger

Sentrald Godkjent merke

Sentral godkjenning

Vi har oppnådd sentral godkjenning, som er en offentlig anerkjennelse av vår kompetanse og evne til å utføre prosjekter innenfor bygg- og anleggsbransjen.

Registrert Elinstallatør

Autorisert elinstallatør

Vi er stolte over å være en autorisert elinstallatør, noe som betyr at vi har oppfylt strenge krav til faglig kompetanse og kvalitet i vårt arbeid innen elektriske installasjoner.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet logo

Ekomnett-autorisasjon

Vi har også oppnådd autorisasjon som Ekomnett-leverandør. Dette betyr at vi har nødvendig kompetanse og tillatelse til å installere og vedlikeholde kommunikasjonsnettverk.

KNX logo

Partner KNX

Vi er en stolt partner av KNX, som er en internasjonal standard for smarte byggautomasjonsløsninger. Som partner kan vi tilby avanserte og pålitelige KNX-baserte løsninger til våre kunder.

Godkjent Lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Vi er en godkjent lærebedrift, og vi tar vårt ansvar for å utdanne og veilede fremtidens fagfolk på alvor. Vi legger til rette for lærlinger og bidrar til å sikre en kontinuerlig tilførsel av kvalifiserte fagarbeidere til bransjen.

Miljøfyrtårn logo

Miljøfyrtårn

Vi har oppnådd sertifisering som Miljøfyrtårn, noe som viser vår innsats og engasjement for miljøvennlige tiltak og bærekraftig drift. Vi jobber aktivt for å redusere vår miljøpåvirkning og ta vare på ressursene våre. Les mer om vårt fokus på bærekraft her.

 Serifikat

Startbank logo

Startbank

Vi oppfyller kravene til eksisterende og potensielle innkjøpere. Som medlem av StartBank blir anskaffelser forenklet og standarder hevet.